ONTVANG GRATIS CV-KETEL OFFERTES

Vergelijk meerdere CV-ketel installateurs in uw regio


Tips om je woning te verduurzamen tijdens de verbouwing

Ben je van plan je woning te verduurzamen tijdens een verbouwing? Je kan op deze plek leren hoe je dat nog beter kan doen. Zo zorg je dat de kosten voor energie lager worden, maar de verkoopwaarde van je woning hoger wordt. Je kan met deze tips het nodige leren en zelf aan de slag gaan. Pak het verbouwen wel goed aan, een container huren hoort daarbij.

1. Focus op energie

Als het gaat om het verduurzamen van een woning, dan is het altijd slim om te focussen op energie. Wanneer je bijvoorbeeld zonnepanelen neemt, dan kan je energie uit de zon halen. Dit is alvast een goed idee. Natuurlijk moet je wel goed bekijken wat er allemaal in jouw woning mogelijk is. Reken je niet direct rijk. Laat eventueel een expert helpen.

2. Besteed veel aan isolatie

Het is ook belangrijk om goed aan de slag te gaan met isolatie. Het is zaak om te kijken welke isolatie je al hebt in de woning. Het is daarnaast ook goed om te kijken welke tips de Rijksoverheid bijvoorbeeld voor je heeft. Dit zijn zaken waar je het nodige mee kan. Denk aan het dichten van naden en kieren.

3. Andere verlichting

Het is ook belangrijk om met verlichting aan de slag te gaan. De gloeilampen kunnen wel weg. In plaats daarvan neem je led. Dat kan je ook nog eens dimmen zodat het meer op maat is. Het is wel heel fijn om op die manier met lampen om te kunnen springen.

4. De juiste materiaalkeuze

Er gaan natuurlijk oude materialen uit, die gaan in de container van Paridon Containers. Daarvoor in de plaats gebruik je nieuwe en moderne materialen die duurzaam zijn. Je kan heel veel bouwmateriaal vinden dat duurzaam te gebruiken is. Dit maakt het dus ook wel heel interessant om ermee aan de slag te gaan.

5. De duurzame keuze

Het gaat er natuurlijk niet alleen maar om dat je duurzame materialen kiest. Het gaat er ook om dat je je zelf duurzaam gedraagt. Gebruik alles wat je hebt op. Kies altijd voor de oplossing die het minst aan energie en verbruik kost en zo is er meer.