ONTVANG GRATIS CV-KETEL OFFERTES

Vergelijk meerdere CV-ketel installateurs in uw regio

CV Ketel Vervangen

Het is een logische keuze om uw oude cv ketel op een gegeven moment te vervangen. Meestal is dat na ongeveer 10 tot 12 jaar. Dit heeft te maken met dure reparaties die u dan kunt verwachten maar ook met energiebesparing. Een cv ketel vervangen door een modernere versie levert vaak een aanzienlijke besparing op.

Cv ketel vervangen door een HR ketel

Let bij het aanschaffen van de nieuwe ketel op het type dat u kiest. Er zijn namelijk drie type HR CV ketels. Deze drie types zijn te onderscheiden aan de hand van een KIWA keurmerk dat Gaskeur heet. De drie types binnen dit keurmerk zijn HR-100, HR104, HR107. Uiteraard heeft een ketel met een hoger rendement ook een groter prijskaart. Gaat u uw cv ketel vervangen? Laat u dan dus goed voorlichten en vraag meerdere offertes aan.
Vul rechts het formulier in en ontvang vrijblijvend meerdere offertes

Een goede investering

Uw cv ketel vervangen levert verschillende financiële voordelen op. Naast de besparing op de energiekosten helpt het ook bij de verkoop van uw huis. Veel huizenkopers kijken naar de status van de ketel. Zit er in uw woning een vrij recente ketel? Dan weet de koper dat grote kostenposten voor de cv ketel op korte termijn niet aannemelijk zijn.  Daarnaast kan het helpen bij de klimmen op de ladder van het energielabel.

Warm water voor iedereen

Ook wanneer u gezinsuitbreiding verwacht kan het vervangen van de cv ketel interessant zijn. De grote van uw gezin bepaalt hoeveel warm water dat u nodig heeft. Kies daarom voor een ketel die aansluit op de capaciteit die uw gezin nodig heeft. Zo kunt een warm water blijven gebruiken terwijl er wordt gedoucht. Uw cv ketel vervangen draagt dus ook bij aan uw wooncomfort.

Vrijblijvende offerte cv ketel vervangen

Laat u goed voorlichten. Uw cv ketel vervangen is een serieuze investering. Vraag bij verschillende bedrijven een offerte cv ketel vervangen op. Dat doet u eenvoudig door het formulier hiernaast in te vullen. Bekijk de aanbiedingen van de verschillende partijen en bepaal welke leverancier het beste bij u past.

CV Ketel vervangen pijlVul rechts het formulier in en ontvang vrijblijvend meerdere offertes