ONTVANG GRATIS CV-KETEL OFFERTES

Vergelijk meerdere CV-ketel installateurs in uw regio


Jezelf buitengesloten? Bel een slotenmaker!

Er is niets vervelender dan jezelf buitensluiten. In het bijzonder wanneer het buiten regent, wanneer je haast hebt, enzovoorts. Gelukkig kan een spoed slotenservice je helpen bij het openen van een deur. Het voordeel van deze spoedservice van slotenmakers is dat je ze de hele dag door kunt benaderen. Niet alleen tijdens kantoortijden helpt de slotenmaker je bij het openen van het slot. Ook in de avond en zelf ’s nachts kun je de hulp van een spoedservice inschakelen. Houd er wel rekening mee, dat de kosten voor een spoedservice vaak al snel oplopen. Het kan zodoende slim zijn om eerst te achterhalen of iemand een reservesleutel voor het slot heeft.

Zelf een gesloten deur openen is lastig

In het verleden was het niet ongebruikelijk om een ruit in te gooien, wanneer je de sleutel van de deur vergeten was. Tegenwoordig zou dit onverstandig zijn. Het vervangen van de kapotte ruit kost meer tijd en is daarbij duurder dan het laten openen van het slot door een slotenmaker. Soms lijkt het interessant om met een schroevendraaier of haarspeldje in het slot te steken om deze te openen. Dit wordt sterk afgeraden door slotenmakers! De kans op schade aan de cilinder van het slot is hierbij erg groot.

Professionele hulp bij het openen van de deur

Een slotenmaker beschikt over de kennis, ervaring en hulpmiddelen om het slot te kunnen openen. Zo ben je ervan verzekerd, dat de kans op schade aan de cilinder minimaal is. Het is overigens niet altijd mogelijk om het slot zonder schade te openen. In zo’n geval moet de slotenmaker het cilinderslot vervangen. Des te meer reden om vooraf uit te zoeken, of je niet ergens een reservesleutel hebt liggen!

Tip: vraag voor het inschakelen van een slotenmaker altijd om een indicatie van de kosten. Zo kun je de spoedservice van verschillende partijen met elkaar vergelijken.